Close

Ons Team

DIERENARTSEN

dieren_kliniek_de_ronde_venen.jpg

Irit Hillel

“Bij ons thuis in Tel-Aviv was het al een beestenbende. Een hond, straatkatten, duiven, kuikens en zelfs landschildpadden. Na een studie Biologie in de VS, kwam ik naar Nederland en studeerde diergeneeskunde. Vanaf 1992 ben ik eigenaar en oprichter van onze kliniek. Ik houd van de diversiteit in mijn werk. In principe ben je huisarts, chirurg, dermatoloog, oncoloog, tandarts én anesthesioloog. Daarbij heb ik me speciaal verdiept in kattengeneeskunde. Het intensieve contact met de dieren en hun baasjes vind ik fijn.”

 

Frederique_Schulte_Fischedick.jpg

Frederique Schulte Fischedick

Het is pas echt gezellig thuiskomen als je de deur open doet en je huisdier je uitgebreid begroet. Dieren zijn voor mij ondenkbaar uit mijn leven en daarom was de studie diergeneeskunde voor mij een logische keus. Op 1 juli 2016 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en kort daarna ben ik komen werken in het team van Dierenkliniek De Ronde Venen. Mijn interesses liggen in de chirurgie, tandheelkunde, dermatologie en nog heel veel meer. Als ik niet op de kliniek ben, ga ik graag hardlopen met mijn hond. 

PARAVETERINAIREN

daphne.jpg

Daphne Vos

“Mijn werk is ontzettend veelzijdig en dat vind ik leuk. Samen met Lisa werk ik aan de optimale verzorging van de knaagdieren en konijnen. Achter de schermen zorg ik ervoor dat alle administratie in orde blijft en klopt. Thuis heb ik 3 Siamezen en 2 cavia's die voor een hoop gezelligheid zorgen.”

Lisa Fransen

“Het ene moment help ik mensen bij de balie, het andere moment sta ik in de operatiekamer. Dat schakelen en op de achtergrond alles ondersteunen past bij mij. Met name de konijnen en andere knaagdieren hebben mijn speciale aandacht. Bij mij kunt u altijd terecht voor extra tips en adviezen hierover. Zelf heb ik twee konijntjes thuis.” 

Naast het vaste team werken in onze praktijk ook paraveterinairen in opleiding. Wij vinden het heel belangrijk om jonge mensen een kans te geven mee te kijken, te werken en te leren.