Close

Nieuwsbrief Februari

Knallend het jaar uit, onrustig het nieuwe jaar in!

'T was the night before Christmas, when all through the house,
Not a creature was stirring, not even a mouse;

(Het was de nacht van Kerstmis, heel stil, nergens was geluid te horen,
geen dier bewoog zich, zelfs geen muis.)

Toen was er een grote knal, een explosie aan de voorkant van onze kliniek die de voorgevel verwoestte.

We hadden ons natuurlijk een heel andere voorstelling gemaakt over hoe we de kerstdagen zouden doorbrengen, totdat dit gebeurde. Daar moesten we het helaas mee doen. Gelukkig waren er op dat moment geen dieren in de kliniek aanwezig.

Inmiddels hebben we een mobiele unit aan de achterkant van de praktijk staan omdat de vooringang en de behandelkamer zijn verwoest. Deze mobiele unit dient als ingang en tijdelijke wachtkamer. Zo konden we ons werk weer snel oppakken.

We werken hard en zijn gemotiveerd en zien de situatie samen als een uitdaging. Ook onze klanten hebben fantastisch gereageerd en zijn heel ondersteunend.

We werken nauw samen met alle instanties om de situatie te herstellen en krijgen steun van veel betrokkenen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Online afspraken

We zijn blij u te kunnen melden dat het vanaf heden mogelijk is online afspraken te kunnen maken. Dat werkt makkelijk en u doet dat eenvoudig door de link op Facebook of op de website te gebruiken.

Februari: Maand van het gebit

In de maand februari besteden we wat extra aandacht aan het gebit van uw huisdier. U kunt in deze maand gratis op gebitscontrole komen op afspraak. Ook bent u welkom voor tips en weetjes over het reinigen van het gebit. 

Wij hopen u spoedig weer in onze 'nieuwe' praktijk te mogen verwelkomen.

Team Dierenkliek de Ronde Venen